Trams en Modeltrams.

 

Boeken: Nederlands, Combino's in Amsterdam.

Combino's in Amsterdam.
Gebonden, € 19,50.
c.a. 120 pagina's, 22x22 cm
Full-color, Hardcover.
Auteur: ing. J.W.F. Burgemeester.
ISBN: 90-288-3592-X
Uitgeverij: Europese Bibliotheek - Zaltbommel
Taal: Nederlands.
Jaar van uitgave: 2002/2003.
Verkrijgbaarheid onbekend.

Een nieuwe generatie lagevloertrams voor het Amsterdamse vervoerbedrijf.

De combino is de nieuwe tram voor Amsterdam die in de komende jaren het hoofdstedelijk straatbeeld zal bepalen. De blauw-witte tramwagen is nu nog een glanzende nieuweling. Daarom wil de schrijver 'heet van de naald' de achtergronden geven en actuele foto's van het kersverse fenomeen laten zien. Hij staat stil bij de motivaties die hebben geleid tot de bestelling van de nieuwe tramwagens, neemt het type Combino van de fabrikant Siemens nader onder de loep en gaat gedetailleerd in op de bouw van de moderne tram. Natuurlijk verteld hij over de presentatie op de Dam en de indienststelling op lijn 13. Vele foto's van de tram zowel in rust als op weg in de stad en van vele details maken deze publicatie tot een afgerond geheel. Deze uitgave is de eerste publicatie in boekvorm over dit thema en is daarmee voor alle geïnteresseerden een must.

 

© 2002 - 2005 Modeltram.org

 
 
 
 
 
 

Alle op deze site gebruikte foto's, images, files en objecten zijn en blijven eigendom van de respectievelijk eigenaars / makers.

Het is niet toegestaan om de op deze site gebruikte foto's en afbeeldingen zonder toestemming van de respectievelijk eigenaars te kopieren, verspreiden, of gebruiken op wat voor wijze dan ook. Voor het gebruik van van de foto's of afbeeldingen kunt U contact opnemen met Modeltram.org.