Trams en Modeltrams.

 

Boeken: Nederlands, Den Haag; Beelden van toen en nu.

Den Haag; Beelden van toen en nu.
Gebonden, Prijs onbekend.
c.a. 116 pagina's, 27x29 cm
Deels kleur, deels zwart-wit, Hardcover.
Auteur: Erik Spaans & Kees Stal.
ISBN: 90-6618-586-4
Uitgeverij: Illustra.
Taal: Nederlands.
Jaar van uitgave: 19xx.
Beschikbaarheid onbekend.

Erik Spaans, in 1950 geboren in Den Haag, kreeg zijn foto-opleiding in de studio van de bekende hoffotograaf Max Koot. De foto's van rond de eeuwwisseling werden door hem geselekteerd en vanuit hetzelfde standpunt, maar nu in kleur, opnieuw genomen. Aanvullende luchtfoto's vanuit het KLM-archief kompleteren het beeld.

Kees Stal, in 1943 eveneens geboren in Den Haag, schreef de tekst: historisch verantwoord, met veel leuke en nieuwe details, die uitnodigen tot lezen en herlezen, maar vooral ook tot kijken en vergelijken. Het gemeente-archief, waar hij werkzaam is, heeft van meet af aan dit projekt mer veel enthausiasme begeleid.

 

© 2002 - 2005 Modeltram.org

 
 
 
 
 
 

Alle op deze site gebruikte foto's, images, files en objecten zijn en blijven eigendom van de respectievelijk eigenaars / makers.

Het is niet toegestaan om de op deze site gebruikte foto's en afbeeldingen zonder toestemming van de respectievelijk eigenaars te kopieren, verspreiden, of gebruiken op wat voor wijze dan ook. Voor het gebruik van van de foto's of afbeeldingen kunt U contact opnemen met Modeltram.org.